Het aanbod van Wibrix

Een grote investering in je website of webshop is niet langer nodig.  Voor een vast maandelijks bedrag en een lage opstartkost heb je in ‘no time’ een professionele kwalitatieve site of shop online. Je betaalt per maand en krijgt daarnaast je website ook heel wat extra’s voor in de plaats.  Denk aan hosting, e-mailadressen maar vooral ook maandelijks onderhoud dat inbegrepen is in de prijs.

Tarieven

Websites, Webshops en Marketing

In het kort

De standaard opties

Mobiele optimalisatie inbegrepen bij elke website

Uploaden van eigen contant als foto’s, filmpjes, teksten,…

Hoge uptime voor elke website door premium hosting

Nieuwste beveiliging die altijd up-to-date wordt gehouden

Analytische gegevens met betrekking tot bezoekers verkeer en marketing

Backups op locale toestellen en in de cloud, zo raakt er zeker niets verloren

Automatische updates van plugins, thema’s, functies,…

Gedetailleerde backoffice met alle data en functies die je moet kunnen zien 

24/7 bescherming tegen spam en bots die op je website proberen te geraken 

Waarom kiezen voor Wibrix?

Door bewust te kiezen voor een kleiner team zorgen we dat onze klanten altijd met een vertrouwd persoon in contact staan. Zo moet je geen 3 keer hetzelfde probleem uit te leggen aan verschillende mensen. We werken dus efficient, snel en professioneel. Zo zorgen we voor tevreden klanten met een mooie website waar ze als bedrijf trots op kunnen zijn!

Gemaakt voor de toekomst

We zorgen dat uw site altijd up to date is!

Dagelijkse Updates

Wil je altijd de nieuwste functies in je site hebben? Daar zorgen we voor! Elke software die we gebruiken wordt automatisch geupdate en handmatig gecontroleerd op fouten.

Server Uptime

Door een goede samenwerking met onze hostingprovider hebben onze sites een enorm hoge uptime. Zo komen je klanten zo goed als nooit voor een gesloten site te staan. 

Advanced Security

We gebruiken niet enkel blockers om je site en data te beveiligen. We maken ook gebruik van programa’s die echt op zoek gaan naar bedreigingen zoals bots en spammers!

Overzichtelijke Backoffice

Al uw data voor u verzameld

We maken gebruik van een backoffice waarin u enkel te zien krijgt wat u moet/wil zien. Zaken die enkel nodig zijn voor developers moet u als klant uiteraard niet gebruiken dus die verbergen we zodat u er geen last van heeft!

Inzicht op klanten en bezoekers

Overzicht van bestellingen

Analytische gegevens van Google

wilt u iets extra zien? Vraag het dan zeker!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

Heb je interesse in onze diensten of wil je graag meer weten, neem dan zeker contact met ons op! We staan altijd met plezier klaar om je te helpen.

Benieuwd naar wat we kunnen?

Bekijk dan zeker onze opties pagina, hier staan al onze standaard opties voor u uitgelegd. Wenst u andere opties? Contacteer ons dan zeker!

Ontvang je domeinnaam gratis voor het eerste jaar!

Wij nemen de kosten voor de registratie van elke beschikbare domeinnaam die via ons wordt geregistreerd gedurende het eerste jaar voor onze rekening!