Onze opties

Zoals velen wellicht reeds bekend is, bestaan er voor websites een uitgebreide reeks mogelijkheden. Hier willen we graag onze standaardopties toelichten en aangeven hoe deze u van dienst kunnen zijn. Mocht u echter andere ideeën hebben, aarzel dan niet om deze met ons te delen. Wij zullen met zorg bekijken hoe we uw idee het meest passend kunnen implementeren.

Scroll naar:

In het kort

De standaard opties

Mobiele optimalisatie inbegrepen bij elke website

Uploaden van eigen contant als foto’s, filmpjes, teksten,…

Hoge uptime voor elke website door premium hosting

Nieuwste beveiliging die altijd up-to-date wordt gehouden

Analytische gegevens met betrekking tot bezoekers verkeer en marketing

Backups op locale toestellen en in de cloud, zo raakt er zeker niets verloren

Automatische updates van plugins, thema’s, functies,…

Gedetailleerde backoffice met alle data en functies die je moet kunnen zien 

24/7 bescherming tegen spam en bots die op je website proberen te geraken 

One-Pager

Onze one-pagers bieden de meest eenvoudige optie, maar zijn daarom niet minder professioneel! Als jouw bedrijf geen behoefte heeft aan een uitgebreide website verspreid over meerdere pagina’s, is dit een uitstekende en budgetvriendelijke keuze! We integreren alle essentiële functies die elke website nodig heeft.

De one-pager is de meest voordelige oplossing, perfect voor wie niet al te veel informatie moet delen. We bouwen een pagina zorgvuldig op als een geheel, waar bezoekers moeiteloos door alle informatie kunnen scrollen zonder te hoeven zoeken onder verschillende menu-items.

Bij het overwegen van een one-pager is het cruciaal rekening te houden met factoren zoals de beoogde gebruikerservaring, de hoeveelheid informatie en de aard van de inhoud. Een one-pager kan effectief zijn voor eenvoudige boodschappen, productlanceringen of persoonlijke portfolio’s, waarbij alle informatie op één pagina wordt weergegeven. Het kan echter minder geschikt zijn voor uitgebreide inhoud of complexe navigatievereisten. Weeg de specifieke behoeften van je project zorgvuldig af bij het kiezen tussen een one-pager en een traditionele multi-page benadering.

Hoewel een one-pager officieel bestaat uit één pagina, moet ik toevoegen dat dit niet helemaal klopt. Zelfs een one-pager omvat zaken zoals privacybeleid, cookie-wetgeving en algemene voorwaarden, naast de volwaardige backend voor de eigenaar van de site. Desondanks ervaart de gewone gebruiker een one-pager als één mooie, overzichtelijke pagina, wat precies het doel is dat we willen bereiken met dit soort websites!

Website

Ontdek de kracht van onze op maat gemaakte websites met meerdere pagina’s, ontworpen om jouw digitale aanwezigheid te versterken. Of je nu een bloeiend bedrijf bent dat uitgebreide informatie moet delen, een boeiende blog wilt starten, of een e-commerceplatform nodig hebt, wij bieden oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Onze websites zijn doordacht opgebouwd om uitgebreide inhoud te presenteren, waarbij elke pagina de mogelijkheid biedt om diepgaande informatie, boeiende visuals en zelfs video’s te delen. Hierdoor creëren we een online ruimte die zich aanpast aan de complexiteit van jouw organisatie.

Een van de voordelen van onze benadering is de optimalisatie voor zoekmachines (SEO). Door gebruik te maken van meerdere pagina’s kunnen we specifieke zoekwoorden en metadata benutten, wat de vindbaarheid van jouw website verbetert. Dit resulteert in een sterke online aanwezigheid en vergroot de kans dat jouw doelgroep je snel vindt.

Flexibiliteit is een kernaspect van onze ontwerpen. Of je nu nieuwe secties, pagina’s of functies wilt toevoegen na verloop van tijd, onze websites passen zich gemakkelijk aan aan de evoluerende behoeften van jouw bedrijf. Dit betekent dat jouw online platform altijd actueel en relevant blijft.

Duidelijke navigatie is een prioriteit bij ons ontwerp. We begrijpen het belang van een intuïtieve structuur, vooral omdat bezoekers steeds mobieler worden. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website soepel overgaat van desktop naar tablet en smartphone, zonder verlies van functionaliteit of esthetiek. Klanten kunnen rekenen op een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Uiteraard zijn er overwegingen met betrekking tot laadtijd, onderhoud en mogelijke verwarring bij navigatie. Ons toegewijde team minimaliseert echter laadtijden door slimme optimalisaties toe te passen en staat klaar voor moeiteloos onderhoud, zelfs bij websites met meerdere pagina’s. We besteden speciale aandacht aan een heldere en georganiseerde navigatiestructuur om mogelijke verwarring te voorkomen.

Kortom, kies voor een website die niet alleen de diepte van jouw inhoud weerspiegelt, maar ook voldoet aan de hedendaagse eisen van snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Laat ons jouw online visie realiseren en creëer een digitale thuisbasis die jouw doelgroep aanspreekt, ongeacht hun apparaatvoorkeur.

Webshop

Ontdek de kracht van een doordachte en professionele webshop – kies voor onze expertise en maak jouw digitale aanwezigheid onvergetelijk. Een webshop is meer dan een online winkel; het is jouw virtuele etalage, altijd open voor potentiële klanten over de hele wereld.

Als ervaren webdeveloper bieden wij de mogelijkheid om een webshop te bouwen die niet alleen jouw merk weerspiegelt, maar ook naadloos aansluit op de behoeften van jouw doelgroep. Van kleine zelfstandige ondernemingen tot grote retailers, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die het gemak van online winkelen combineren met een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design.

Waarom een webshop starten? Het opent de deur naar een wereldwijd publiek, biedt 24/7 toegankelijkheid en minimaliseert operationele kosten in vergelijking met fysieke winkels. Klanten waarderen het gemak van online betalingen en thuisbezorging. Met onze expertise in data-analyse kunnen we jouw aanbod optimaliseren voor een uitstekende klantervaring.

Een webshop is niet alleen schaalbaar, waardoor geleidelijke groei mogelijk is, maar het vereist ook toewijding en strategische aandacht voor een succesvolle online aanwezigheid. Ontdek de voordelen van een doordachte webshop en laat ons samen bouwen aan een platform dat jouw merk onvergetelijk maakt.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

Heb je interesse in onze diensten of wil je graag meer weten, neem dan zeker contact met ons op! We staan altijd met plezier klaar om je te helpen.

Benieuwd naar wat we kunnen?

Bekijk dan zeker onze opties pagina, hier staan al onze standaard opties voor u uitgelegd. Wenst u andere opties? Contacteer ons dan zeker!

Ontvang je domeinnaam gratis voor het eerste jaar!

Wij nemen de kosten voor de registratie van elke beschikbare domeinnaam die via ons wordt geregistreerd gedurende het eerste jaar voor onze rekening!