Contacteer Ons

Benieuwd naar onze werkwijze? De koffie staat klaar en we maken graag kennis. We bekijken geheel vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen. Voordat we starten, leren we jouw onderneming graag kennen. Een goede basis voor een langdurige relatie, want we streven ernaar je volledig te ontzorgen op het gebied van online aanwezigheid.

Bel, mail, of vul ons contactformulier in. Tot snel!

Telefoonnummer:

+32 472 84 62 33

Email:

info@wibrix.be

Adres:

Ambachtslaan 1049
3990 Peer

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Welke software gebruiken jullie voor jullie websites?

Wij gebruiken WordPress voor het maken van de mooiste websites. Voor onze webstores voegen we daar nog Woocommerce aan toe. De hosting van onze websites gebeurt via Combell.

Hoe weet ik wat ik allemaal nodig heb op mijn website?

Als u niet zeker weet wat u allemaal nodig heeft kan u vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag met raad en daad bij om te kijken wat de beste oplossingen voor u zijn.

Welk van jullie pakketten zou het best passen bij wat ik nodig heb?

Niet zeker welk pakket u moet kiezen? Geen probleem, contacteer ons en we zoeken samen uit wat de beste oplossing is voor u.

Kan ik functies die in mijn website zijn gebouwd later verwijderen?

Dit kan. Hou er wel rekening mee dat sommige functies samenhangen (dit wil zeggen dat als we 1 functie verwijderen dat het mogelijk is dat andere zaken ook niet meer werken en ook verwijderd zullen worden). Geen nood, als dit het geval is zullen we altijd contact met u opnemen en kijken wat de beste oplossing is. In sommige gevallen kan dit zelfs gepaard gaan met een kostenvermindering.

Kan ik enkel een marketing pakket nemen zonder een website?
Dit is zeker mogelijk, maar we kunnen dan misschien niet alle opties aanbieden. Neem zeker eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie. Dit is ook afhankelijk op welk platform uw site gebouwd werd.
Hoelang duurt het vooraleer een website online kan?
Dit verschilt van site tot site. In ieder geval weet u op voorhand hoeveel tijd uw project in beslag zal nemen. Maar we zijn harde werkers dus een snelle oplevering behoort standaard tot de mogelijkheden.
Ik wil een functie op mijn site die ik niet terugvind op jullie website. Wat nu?

Niet alle mogelijke functies staan op onze website. Indien u een speciaal verzoek hebt neem dan gerust contact met ons op en we bekijken samen of dit mogelijk is en wat de prijs hiervan zou zijn.

Ik wil een website laten bouwen, maar ik wil deze regelmatig aanpassen/updaten. Kan dit?

Dit kan zeker. In al onze pakketten zit maandelijks onderhoud inbegrepen. Als u iets wilt toevoegen, verwijderen of aanpassen aan uw site kan u dat ons gewoon laten weten en wij voeren de aanpassingen uit tijdens uw onderhoud. (Let op: Grote aanpassingen kunnen gepaard gaan met extra kosten. Neem contact met ons op voor meer info.)

Contacteer ons

Heb je interesse in onze diensten of wil je graag meer weten, neem dan zeker contact met ons op! We staan altijd met plezier klaar om je te helpen.

Benieuwd naar wat we kunnen?

Bekijk dan zeker onze opties pagina, hier staan al onze standaard opties voor u uitgelegd. Wenst u andere opties? Contacteer ons dan zeker!

Ontvang je domeinnaam gratis voor het eerste jaar!

Wij nemen de kosten voor de registratie van elke beschikbare domeinnaam die via ons wordt geregistreerd gedurende het eerste jaar voor onze rekening!