Services

Ontdek de kracht van digitaal vakmanschap bij Wibrix. Onze expertise in webdesign en ontwikkeling brengt uw online visie tot leven. Van op maat gemaakte websites tot intuïtieve webshops, wij bieden hoogwaardige oplossingen die uw merk doen opvallen en uw doelen overtreffen. Verken hieronder onze uitgebreide services en laat ons u helpen bij het versterken van uw digitale aanwezigheid.

Wat bieden we aan?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met je online aanwezigheid te maken heeft. Hoewel we ons vooral toeleggen op het bouwen van websites op maat, bieden we ook ondersteuning op gebieden zoals marketing en bereikbaarheid, inclusief telefoon en e-mail. Wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We staan altijd klaar om te luisteren naar onze klanten en oplossingen te bieden die perfect passen bij hun behoeften. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, grote verbeteringen of het oplossen van problemen, wij zijn er om te helpen.

Ons ultieme doel? Ervoor zorgen dat onze klanten snel weer tevreden zijn met hun online aanwezigheid!

In het kort

De standaard opties

Mobiele optimalisatie inbegrepen bij elke website

Uploaden van eigen content als foto’s, filmpjes, teksten,…

Hoge uptime voor elke website door premium hosting

Nieuwste beveiliging die altijd up-to-date wordt gehouden

Analytische gegevens met betrekking tot bezoekers verkeer en marketing

Backups op locale toestellen en in de cloud, zo raakt er zeker niets verloren

Automatische updates van plugins, thema’s, functies,…

Gedetailleerde backoffice met alle data en functies die je moet kunnen zien

24/7 bescherming tegen spam en bots die op je website proberen te geraken

Contacteer ons

Heb je interesse in onze diensten of wil je graag meer weten, neem dan zeker contact met ons op! We staan altijd met plezier klaar om je te helpen.

Benieuwd naar wat we kunnen?

Bekijk dan zeker onze opties pagina, hier staan al onze standaard opties voor u uitgelegd. Wenst u andere opties? Contacteer ons dan zeker!

Ontvang je domeinnaam gratis voor het eerste jaar!

Wij nemen de kosten voor de registratie van elke beschikbare domeinnaam die via ons wordt geregistreerd gedurende het eerste jaar voor onze rekening!