Hoe gaan wij te werk?

Hieronder kan je uitgebreid lezen hoe wij over het algemeen te werk gaan. Als u het toch graag anders zou zien aarzel dan zeker niet om voor te stellen hoe u het zou willen aanpakken! We staan altijd open voor nieuwe dingen en horen graag wat de wensen van onze klanten zijn.

Stap 1

U neemt contact met ons op en we plannen samen een afspraak in. Dit kan bij ons op het bureau, bij u thuis of op uw bedrijf en zelfs volledig online via een video- of spraakoproep.

Stap 2

Wij maken een offerte op met de gevraagde toepassingen (deze kan altijd aangepast worden mits overleg indien er extra’s bijkomen bijvoorbeeld)

Stap 3

Na het betalen van een voorschot op de opstartkost beginnen we de bouw van uw website. U heeft toegang tot de site tijdens de bouw, zo kan u live volgen wat er gebeurt en eventueel dingen sturen zodat het allemaal precies wordt zoals u wenst!

Stap 4

U levert content zoals teksten en foto’s aan die wij toevoegen aan het ontworpen design. (Deze kunnen eventueel ook eerder aangeleverd worden mocht u deze al klaar hebben.) We begeleiden u hier in indien nodig!

Stap 5

We bespreken de eerste build samen en maken eventuele aanpassingen die nodig zijn.

Stap 6

U betaalt de rest van de opstartkost en vanaf dat moment kan uw website online! De maandelijkse facturen volgen dan vanaf de eerste maandag van de volgende maand. (Dus: publicatie op 12 Augustus -> Eerste maandelijkse factuur op eerste maandag van September)

Contacteer ons

Heb je interesse in onze diensten of wil je graag meer weten, neem dan zeker contact met ons op! We staan altijd met plezier klaar om je te helpen.

Benieuwd naar wat we kunnen?

Bekijk dan zeker onze opties pagina, hier staan al onze standaard opties voor u uitgelegd. Wenst u andere opties? Contacteer ons dan zeker!

Ontvang je domeinnaam gratis voor het eerste jaar!

Wij nemen de kosten voor de registratie van elke beschikbare domeinnaam die via ons wordt geregistreerd gedurende het eerste jaar voor onze rekening!