Over ons

Wibrix, gevestigd in Peer, is gespecialiseerd in creatieve online aanwezigheid. Wij bedienen de regio’s Limburg, Antwerpen, Vlaams Brabant en Noord Brabant (Nederland). We zorgen voor websites die perfect bij uw bedrijf passen en uw werkwijze naadloos ondersteunen. Met professionele afwerking en transparante projectvoortgang. Korte communicatielijnen en betaalbare maandelijkse tarieven. Wij ontzorgen u volledig op digitaal gebied, zodat u zich kunt richten op uw passie als ondernemer. Onze passie? Webdesign en online marketing, die we graag met onze klanten delen.

Over Wibrix

Webdevelopment is onze passie

Bij Wibrix werken mensen met een passie voor webdevelopment. We doen er alles aan om websites uit te werken tot in de kleinste details. Niet alleen onze uitgebreide ervaring in webdesign en online marketing garanderen uitstekende resultaten.  We weten waar we over spreken, kennen de valkuilen, de do’s en vooral ook de don’ts. We hebben nl. diverse websites en webshops in eigen beheer.  Elke met eigen specificaties, met eigen noden, en specifieke marketingdoeleinden.

Daarenboven houden we van ons werk, zien we een uitdaging eerder als een feest en gaan we graag voor u aan de slag als zou het voor ons eigen bedrijf zijn.  Webdesign en marketing gaan hand in hand, het ene kan in onze ogen niet zonder het andere.  We gaan samen met u graag dit avontuur aan.  Onze missie: uw omzet doen stijgen zodat u met een glimlach onze factuur kan betalen.

Laat ons samen iets moois bouwen !

Wibrix staat voor een creatieve online aanwezigheid. We zijn gevestigd in Peer en voornamelijk actief in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams Brabant en Noord Brabant (Nederland). We zorgen dat uw website past bij uw bedrijf en naadloos aansluit bij uw manier van werken. We bieden een professionele afwerking en een open zicht op de vorderingen in uw projecten. We hanteren korte lijnen, zowel in klantcontact als technische ondersteuning. We zijn betaalbaar. We werken aan vooraf afgesproken maandbedragen alles inclusief. We ontzorgen u digitaal voor 100%. Het is heel verleidelijk en het lijkt goedkoper om zelf aan de slag te gaan met beschikbare online tools, maar wil u als ondernemer niet liever met datgene bezig zijn waar uw passie ligt ? Onze passie ligt nu eenmaal bij webdesign en online marketing en we delen dit graag met onze klanten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

Heb je interesse in onze diensten of wil je graag meer weten, neem dan zeker contact met ons op! We staan altijd met plezier klaar om je te helpen.

Benieuwd naar wat we kunnen?

Bekijk dan zeker onze opties pagina, hier staan al onze standaard opties voor u uitgelegd. Wenst u andere opties? Contacteer ons dan zeker!

Ontvang je domeinnaam gratis voor het eerste jaar!

Wij nemen de kosten voor de registratie van elke beschikbare domeinnaam die via ons wordt geregistreerd gedurende het eerste jaar voor onze rekening!